Interiors for Altron Campus

Project Description

The project involved the refurbishment of just under 27000m² of existing office space located across eight existing buildings set within a nature reserve in Sandton. The existing office spaces were completely gutted and redone together with all common areas. A spine was constructed linking all buildings to the main building where the staff restaurant, conference center and all client facing facilities are located. A limited intervention approach was taken to the existing facades in order to maintain the European campus feel. All common spaces were also redone to allow the buildings to keep up with time, as well as introduce water efficient fittings to assist in saving water and obtaining a green rating. The project further entailed the addition of a new parkade which location height and external finish was developed to not detract from the precinct’s architecture and nature.

Project Details

Architect : arc Architects
Location : Woodlands Office Park, Johannesburg

Contact us